سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نــــــد یـــــــــــر

پیرمرد فقیر....

مرد فقیرى بود که همسرش کره مى ساخت و او آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت ،...

آن زن کره ها را به صورت دایره های یک کیلویى مى ساخت. مرد آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت و در مقابل مایحتاج خانه را مى خرید. روزى مرد بقال به اندازه کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند. هنگامى که آنها را وزن کرد، اندازه هر کره 900 گرم بود. او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت:دیگر از تو کره نمى خرم، تو کره را به عنوان یک کیلو به من مى فروختى در حالى که وزن آن 900 گرم است.مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت:ما ترازویی نداریم و یک کیلو شکر از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر را به عنوان وزنه قرار مى دادیم .یقین داشته باش که:به اندازه خودت برای تو اندازه مى گیریم!


بیاد رفقا........

بچه که بودیم کتاب می خوندیم

برگ نخست رو که باز می کردیم

نوشته بود : دزدی نکنید

نکردیم

برگ دوم رو ورق زدیم نوشته بود :مشروب نخورید

اونم نخوردیم

اما برگ سوم رو که باز کردیم نوشته بود: رفاقت نکنید

کتاب رو بستیم دیگه کتاب نخوندیم بیسواد موندیم

اما شدیم خراب رفاقت

سلامتی هرچی رفیق با مرامه...


مراقب تلفن همراه هوشمندتان باشید!

 

سرهنگ سید محسن عرفانی با اشاره به افزایش آیتم‌های تلفن‌همراه هوشمند یا همان امکان نصب نرم‌افزارهای مختلف، گفت: این موضوع سبب شده که قابلیت‌های آن نیز افزایش یافته و به دنبال آن خطراتی به همراه دارد که از جمله آن شنود و دسترسی به اطلاعات است که باید کاربر گوشی تلفن‌همراه به امنیت گوشی خود توجه ویژه‌ای داشته باشد.

وی با تاکید بر ضرورت اطلاع کاربران ازامکانات گوشی تلفن‌همراه خود برای جلوگیری از هک‌شدن و مورد سوءاستفاده قرار گرفتند، افزود: در کشور ما نیز به دلیل عدم آگاهی کافی در نحوه حفظ امنیت تلفن‌همراه این معضل ابعاد جدی‌تری به خود گرفته، به‌طوری‌که جاسوس‌افزارهایی امروزه مورد استفاده هکرها قرار می گیرد که قادر است کل تلفن‌همراه فرد را در اختیار بگیرد و بدون این که متوجه شود از آن استفاده کند و حتی مکان کاربر تلفن‌همراه را نیز شناسایی کند.

عرفانی ادامه داد: موبایل‌های هوشمند به دلیل استفاده از سیستم عامل‌های مختلف در معرض هک شدن قرار دارند که در صورت آگاهی از برخی نکات امنیتی می توان از بروز خطرات احتمالی جلوگیری کرد.

رییس پلیس فتای استان خراسان رضوی با تاکید براینکه کلیه تدابیر امنیتی به‌کار رفته در رایانه شخصی باید در دستگاه تلفن همراه نیز لحاظ شود، گفت: کسانی که از تلفن برای اتصال به اینترنت استفاده می‌کنند بر روی ایمیل های فریبنده کلیک نکنند زیرا ممکن است حاوی بدافزار باشد.

وی از کاربران خواست سیستم عاملی را انتخاب کنند که رمزگذاری را پشتیبانی و داده های ذخیره شده را در برابر هکرهای حرفه ای محافظت کند، و برای گوشی تلفن همراه خود حتما خودکلمه عبور انتخاب کنند.

عرفانی با اشاره به گزینه از بین بردن خودکار اطلاعات در تلفن‌های همراه هوشمند، از آنان خواست که این گزینه را فعال کنند تا پس از چند بار تلاش ناموفق افرا هکر برای وارد کردن کلمه عبور عمل کند.

رییس پلیس فتای خراسان‌رضوی از دارندگان تلفن‌های همراه هوشمند خواست امکان ردیابی و مدیریت از راه دور گوشی خود را فعال کنند و بلوتوث تلفن همراه خود را نیز همواره خاموش نگه دارند.

به گفته وی، در صورت اتصال تلفن همراه از طریق اینترنت نیز باید «وای فای» آن را محدود کرد، چراکه ممکن است ترافیک اینترنت از طریق دیگر قابل نفوذ شود.

عرفانی با بیان اینکه کاربران باید از از آنتی ویروس یا برنامه امنیتی مناسب استفاده و آن را بروز کنند، اظهارکرد: دارندگان تلفن‌های همراه نباید پیامک‌های ناشناس را باز کرده و در صورت باز کردن آنها سریعا آن را پاک کنند چرا که ممکن است این پیامک حاوی یک کد یا نرم افزار باشد.

وی افزود: اگر فردی برای تماس، درخواست تلفن همراه از شهروندان کرد، آنان باید خود شماره را بگیرند و از وارد کردن کد به تلفن همراه جلوگیری کنند.

(منبع سایت ایسنا)